MYYNTIEHDOT

Selfservice -palvelu

Tarjoamme myyjälle käyttöön siistit ja kunnostetut tilat. Vuokrattavaan tilaan kuuluu rekki, hyllytaso, vaateripustimet, kohtuullinen määrä varashälyttimiä ja 1 tarra-arkki, 30 hintalappua. Tarra-arkkeja voi ostaa lisää 0,50 sentin hintaan. Tila vuokrataan aina vähintään viikon (7 päivää) ajaksi kerrallaan.

Myyntipaikkaan laitat itse hinnoitellut ehjät, siistit tuotteet myyntiin, eikä sinun tarvitse olla paikan päällä myymässä. Huolehdit vain, että olet hinnoitellut tuotteet oikein. Emme ota vastaan epäsiistejä rikkinäisiä tavaroita, meillä on oikeus poistaa myynnistä epäkurantti tavara. Tilasta saa myyvän kun huolehdit sen siisteydestä etkä tuo kerralla liian paljon myytävää.

Paikan varaus ja maksaminen

Asiakastilin perustaminen ja paikan varaaminen tehdään joko myymälässä tai www.brandseconhand.fi –sivulla.   Rekisteröidy asiakkaaksi ja varaa paikkasi   www.brandsecondhand.fi –sivuilla, palvelu ohjautuu Kirpparikalle-sivustolle. Verkossa tehdyt varaukset maksetaan pankkitunnuksilla. Myymälässä maksutapoina käyvät Debit- / Credit-kortit, Visa Electron tai käteinen. Varatessasi myyntipaikkaa verkossa tai myymälässä sinun tulee aina maksaa aluksi vähintään yhden viikon vuokra. Lisäviikot voidaan veloittaa myyntitililtäsi. Myyntipaikan peruutukset 7 vrk ennen varauksen alkamista. Peruuttamattomasta paikasta perimme 50% myyntipaikan hinnasta.

Tavaran tuonti

Vuokra-aika voi alkaa mistä päivästä tahansa ja se on vähintään 7 päivää. Tuotteet voi tuoda myyntiin ensimmäisen myyntipäivän aamuna heti avauksesta lähtien tai edellisenä iltana, viimeisen  tunnin aikana. Päättymispäivänä pöytä tulee tyhjentää tunti ennen sulkemista. Vuokra-ajan päätyttyä tyhjentämätön pöytä maksaa 25 €, jonka veloitamme myyjän myyntituloista. Kiinniolopäiviä (pyhäpäiviä) ei lasketa vuokra-aikaan.

Myyntipaikka

Kaikki myytävä on mahduttava omalle myyntipaikallesi. Paloturvallisuussyistä tuotteita ei saa jättää myyntiin kulkuväylille eikä poistumisteiden eteen. Käytäviä ei saa tukkia. Henkilökuntamme pyrkii pitämään paikat siistinä, mutta myös myyntipöydän vuokraajan on huolehdittava oman paikan siisteydestä.  Kaikkien tavaroiden on oltava siistejä ja puhtaita. Tuotteita saa myydä ainoastaan niille varatuissa paikoissa. Omien rekkien, hyllyjen tai lisäosien sekä mainosten ja alennuslappujen tuominen ja esillelaitto myyntipaikalle on kielletty. Voimme sopia yhdessä tarvittavista myyntipaikan alennuskampanjoista.

Uusi seconhand myymälä keskittyy myymään pääasiassa hyväkuntoisia merkkivaatteita, -kenkiä, – laukkuja ja – asusteita, kuten korut, kellot ja aurinkolasit. Myös uudehkot hajuvedet, hius- ja ihonhoitotuotteet sekä meikit sopivat hyvin konseptiimme.

Emme ota myyntiin huonekaluja, astioita, leluja. Myymälässä ei myöskään saa myydä elintarvikkeita, vaarallisia aineita, K-18 tuotteita, tupakkaa, teräaseita tai piraattituotteita. Jos havaitsemme kyseisiä tuotteita myynnissä, poistamme ne välittömästi. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Vastuu ja valvonta

Myyjä vastaa itse myytävistä tuotteista. Brandseconhand ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vaurioituneita tuotteita. Arvokkaat tavarat (esim. korut, kellot, kosmetiikka yms.) voi varustaa varashälyttimillä tai erillisestä sopimuksesta laittaa lukolliseen lasivitriiniin. Suosittelemme kierrosta myymälässä viimeisenä päivänä lähtiessäsi, sillä tuotteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin. Liiketilassa on hälytysjärjestelmä, sekä kameravalvonta. Teemme parhaamme estääkseen varkaustapaukset ja ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille. Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa. Myymättömät, löytyneet tuotteet säilytämme 2 viikkoa myyntiajan päätyttyä, jonka jälkeen ne siirtyvät Brandseconhandin omaisuudeksi.

Tilitys

 Tilitämme  myyntitulot vuokra-ajan päätyttyä asiakkaan tilille tai sopimuksen mukaan. Maksamme tilitykset 1-4 pankkipäivän kuluttua lopetettuasi suoraan tilillesi tai alle 50€ tilitykset käteisellä. Lunastamattomia tilityksiä säilytämme 2 viikkoa myyntijakson päätyttyä Kun tulet tyhjentämään pöytääsi, ilmoita siitä kassalla. Annamme tilityksen vain henkilöpapereita vastaan myyntipaikan vuokraajalle. Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista emme maksa hyvitystä paikkavuokrasta. Kaikista myytyjen tuotteiden myyntihinnoista veloitetaan 5 % myyntiprovisio (maksupäätekulu).

Exclusive Service

Exclusive service-palvelu ja yksittäisten arvokkaampien tuotteiden myyntisopimukset tehdään henkilökohtaisesti myymälässä.

Exclusive service-palvelussa, asiakas suostuu, että myynti jaetaan 50%  asiakkaalle ja 50% Brandseconhandille.

Aloitusmaksu on 50e/ 2viikkoa ja 30e/ 1viikko, joka pitää sisällään tavaroiden lajittelun, hinnoittelun, tarralaput, esille laittamisen ja paikan järjestämisen. Tavaroiden nouto sopimuksen mukaan. Laitamme arvotavaroihin varashälyttimet ja/tai sijoitamme ne lukolliseen vitriiniin.

Brandseconhandilla on oikeus valikoida myyntiin tulevat tavarat ja hinnoitella ne sopivaksi katsomallaan hinnalla. Tavaraa tuodaan pienissä erissä esim. 2 Ikea-kassia kerrallaan.

Myyntiaika on vähintään 1 viikko, jonka jälkeen myyntiä voidaan jatkaa sopimuksen mukaan, jos myynti on molempia osapuolia tyydyttävää ja tavaraa on riittävästi jäljellä. Kun myynti lopetetaan myymättömät tavarat kierrätetään asianmukaisella tavalla.

Myynnistä tilitetään 50% asiakkaan antamalle tilille sopimuksen mukaan. Asiakkaan tulee lunastaa tilitykset viimeistään 2 viikon kuluessa myyntiajan loputtua, jonka jälkeen lunastamattomat tilitykset siirtyvät Brandsecondhandille.